Vyoms
Bookmark and Share Rss Feeds

Hot Jobs
Fresher Jobs
Experienced Jobs
Government Jobs
Walkin Jobs
Placement Section
Company Profiles
Interview Questions
Placement Papers
Interview Ebook
Get 9,000+ Interview Questions & Answers in an eBook.
Interview Questions & Answers Kit
  • 9,000+ Interview Questions
  • All Questions Answered
  • 5 FREE Bonuses
  • Free Upgrades
Resources @ VYOMS
Companies In India
Consultants In India
Colleges In India
Exams In India
Latest Results
Notifications In India
Call Centers In India
Training Institutes In India
Job Communities In India
Courses In India
Jobs by Keyskills
Jobs by Functional Areas
Learn @ VYOMS
GATE Preparation
GRE Preparation
GMAT Preparation
IAS Preparation
SAP Preparation
Testing Preparation
MBA Preparation
News @ VYOMS
Freshers News
Job Articles
Latest News

VYOMS TOP EMPLOYERS

Wipro Technologies
Tata Consultancy Services
Accenture
IBM
Satyam
Genpact
Cognizant Technologies


Search Jobs:
(For ex: Software Testing Jobs, C/C++/Java Jobs, .Net Jobs)

Home » Placement papers » L&T Infotech paper -31/01/2010

L&T Infotech paper -31/01/2010

Advertisements
Number of Views:    1351
Date Of Addition:    Thursday, November 04, 2010

All L&T Infotech Placement papers
All Placement papers of IT-Software/Software Services
 

Total 90 questions , 90 minutes  —SECTIONAL CUTOFF IS THERE

1.  Aptitude     (30 quest)
2.  Reasoning (30 quest)
3.  English      (30 quest)

 

1.  Aptitude     (30 quest)

1. From a vessel, 1/3rd of the liquid evaporates on the first day. On the second day 3/4th of the remaining liquid
evaporates. What fraction of the volume is present at the end of the second day.

Ans: 50%.

2. An orange glass has orange juice and white glass has apple juice both of equal volumes. 50 ml of the orange juice is
taken and poured into the apple juice. 50 ml from the white glass is poured into the orange glass. Of the two
quantities, the amount of apple juice in the orange glass and the amount of orange juice in the white glass, which one
is greater and by how much?

Ans: The two quantities are equal.

3. There is a 4 inch cube painted on all sides. This is cut down into of 1 inch cubes. What is the no of cubes which
have no pointed sides?

Ans: 8.

4. Sam and Mala have a conversation. Sam says I am certainly not over 40. Mala says I am 38 and you are
at least 5 years older than me. Now, Sam says you are atleast 39. All the statements by the two are false.
How old are they really?

Ans: Mala = 38 yrs; Sam = 41 yrs.

5. There is a certain four digit number whose fourth digit is twice the first digit. Third digit is three more than
second digit. Sum of the first and fourth digits twice the third number. What was that number?

Ans: 2034 and 4368.

6. In a railway station, there are two trains going. One in the harbour line and one in the main line, each having a
frequency of 10 minutes. The main line service starts at 5 o’clock and the harbour line starts at 5.02A.M. A man
goes to the station every day to catch the first train that comes. What is the probability of the man catching the
first train?

Ans: 0.8.

7. A family X went for a vacation. Unfortunately it rained for 13 days when they were there. But whenever it rained
in the mornings, they had clear afternoons and vice versa. In all they enjoyed 11 mornings and 12 afternoons.
How many days did they stay there totally?

Ans: 18.

8. There is a safe with a 5 digit No. The 4th digit is 4 greater thansecond digit, while 3rd digit is 3 less than 2nd digit.
The 1st digit is thrice the last digit. There are 3 pairs whose sum is 11. Find the number.

Ans: 65292

9. Bird is flying 120 km/hr between B to R. Two trains at B to R at 60 kmph. The distance traveled by the bird
before it is killed?

Ans: 120

10. Four persons have to cross the bridge they are having one torch light. Four persons take 1,2,5,10 minutes
respectively, when two persons are going the will take the time of the slowest person what is the time taken to
cross all of them.

Ans: 17 minutes.

11 A vender solds two things at same cost 12 Rs with one item at 25% profit and other at 20% loss, by this
transaction he made profit or loss by how much?

Ans: Loss,60%.

12. Two friends A and B are running up hill and then to get down. Length of road is 440 yards. A on his return journey
met B going up at 20 yards from top. If A has finished the race 5 minutes earlier than B, then how much time A
had taken to complete the race?.

Ans: 6.3 minutes

13. In the month of October in a year has exactly four Mondays and four Fridays, find what day of week will be on the
20th of November of that year.

Ans: 20th November was a wednesday.

14.Six persons A,B,C,D,E & F went to solider cinema. There are six consecutive seats. A sits in one of the seats
followed by B, followed by C and soon. If a taken one of the six seats , then B should sit adjacent to A. C
should sit adjacent A or B. D should sit adjacent to A, B,or C and soon. How many possibilities are there?

Ans: 32 ways.

15. 4 mathematician has x apples. If he arranges them in rows of 3 one will be left. The same is the case with
5,7,9 apples. But when he arranged them in rows of 11, non will be left. Find the no. of apples.

Ans: 946.

16. A merchant in the last day sells 2 lamps for Rs.12 price. He finds that he has got 25 % gain on one and 20%
lost on the other. Did he loose or gain overall? If so how much?

Ans: 60 paise Loss.

17. Mr. X got Paramvir Chakra in 1971. He died when his age was 1/59th the year of birth. What was his date of
birth?

Ans: 1947.

18.  There are 6561 number of balls in a bag. Out of which one is heavy ball. In how many minimum number of
weighing you can find the heavy ball.

Ans: 8.

19. The profit made by a company in one year is enough to give 6% return on all shares. But as the preferred
shares get on return of 7.5%, so the ordinary shares got on return of 5%. If the value of preferd shares is
Rs 4,000000, then what is the value of ordinary shares?

Ans: Rs. 6,000000.

20. A & B two places. C & D are two people. C started from A and D started from B. When they meet each
other in the way C traveled 18 m more than D. Then C takes 13 and half a minute and D takes 24 minutes to
reach the other end. What was the distance between A & B.

Ans: 126.]

21. A family I know has several children. Each boy in this family has as many sisters as brothers but each girl has
twice as many brothers as sisters. How many brothers and sisters are there?

Ans: 4 boys and 3 girls

22. There is a 5 digit no. 3 pairs of sum is eleven each. Last digit is 3 times the first one. Third digit is 3 less than
the second. 4th digit is 4 more than the second one. Find the digit.

Ans: 25296.

23. There are five thieves, each loot a bakery one after the other such that the first one takes 1/2 of the total no. of
the breads plus 1/2 of a bread. Similarly 2nd, 3rd, 4th and 5th also did the same. After the fifth one, no. of
breads remained are 3. Initially how many breads were there?

Ans: 31.

24. A software engineer just returned from US, has eaten too much fat & put a lot of weight. Every Sunday he starts
walking 4 km/hr on level ground, then up at 3 km\hr, then back down hill at 6km\hr, then again on level ground at
4km\hr till he reaches his destination. If he returned home at 9 p.m., what distance did he covered?

Ans: 24 km

25. There are 4 married couples, out of which, 3 poeple in a group is needed. But there should not be his or her
spouse in the group. How many groups are possible?

Ans: 32.

26. In the 4 digits 1,2,3,4, how many 4 digited numbers are possible which are divisible by 4? Repetitions are allowed.

Ans: 64.

27. Two men are going along a track of rail in the opposite direction. One goods train crossed the first person in
20 sec. After 10 min the train crossed the other person who is coming in opposite direction in 18 sec.
After the train has passed, when the two persons will meet?

Ans: Approx. 72 min,

28. At six o’clock the wall clock struck 6 times. Checking with my Watch, I noticed that the time between the first &
last strokes was 30 Seconds. How long will the clock take to stike 12 at mid night?

Ans: 66 Seconds.

29. A person spending out 1/3 for cloths, 1/5 of the remaining for food and 1/4 of the remaining for travel. He is left
with Rs 100/-. How he had in the beginning?

Ans: Rs 250/-.

30. A chain is broken into three pieces of equal lengths, containing 3 links each. It is taken to a blacksmith to join into
a single continuous one. How many minimum numbers of links are to to be opened to make it?

Ans: 2.

2.  Reasoning (30 quest)

Answer Questions 1 to 5 on the basis of the information given below:
Nine  individuals – Z, Y, X, W, V, U, T, S and R – are the only candidates, who can serve on three committees– A, B and C, and each candidate should serve on exactly one of the committees.

committee: A should consist of exactly one member more than
committee B.
It is possible that there are no members of
committee C.
Among Z, Y and X none can serve on
committee A.
Among W, V and U none can serve on
committee G.
Among T, S and R none can serve on
committee C.

1. In case T and Z are the
individuals serving on
committee B, how many of the nine
individuals should serve on
committee C?

3

4

5

6

7

Ans : B

2. Of the nine
individuals, the largest number that can serve together on
committee C is

9

8

7

6

5

Ans : D

3. In case R is the only individual serving on
committee B, which among the following should serve on
committee A?

W and S

V and U

V and T

U and S

T and S

Ans : E

4. In case any of the nine
individuals serves on
committee C, which among the following should be the candidate to serve on
committee A?

Z

Y

W

T

S

Ans : C

5. In case T, S and X are the only
individuals serving on
committee B, the total membership of
committee C should be:

Z and Y

Z and W

Y and V

Y and U

X and V

Ans : A

6. I am less than 6 feet tall but more than 2 feet tall. My height in inches is a multiple of 7 and is also 2 inches
more than a multiple of 6. What is my height in inches?

A. 43   B. 56   C. 21   D. 42   E. 65Ans: B

7. A group of 12 girl scouts had enough food to last for 8 days when they arrived in camp. However, 4 more scouts
joined them without the amount of food being increased. How long will the food last if each scout is given the same
daily ration as originally planned?

A. 2     B. 3     C. 4     D. 5      E. 6Ans: E

8. A dog takes 3 steps to walk the same distance for which a cat takes 4 steps. Suppose 1 step of the dog covers 1
foot. How many feet would the cat cover in taking 12 steps?

A. 9ft.     B. 3ft     C. 6ft     D.8ft      E. 16ft

Ans: A

9. If a kindergarten teacher places her children 4 on each bench, there will be 3 children who will not have a place.
However, if 5 children are placed on each bench, there will be 2 empty places. What is the smallest number of
children the class could have?

A. 33   B. 23   C. 21   D. 24   E. 20

Ans:  B

10. The distance around the track is 1000 yards. Each cyclist travels around the track at a different rate per minute.
For example, Cyclist A travels at 700 yards per minute. At time = 0, Cyclist A is at point 0 (or starting point).
After one minute, they would have traveled 700 yards. After two minutes, they would have traveled 1400 yards,
but because the track is circular, they would go around again, thus ending them 400 yards after the starting point.
After three minutes, adding 700 again, they would end up 100 yards after the starting point (because they went
around again). Continue this pattern for all three rates until all three cyclists are at the same point.

A.10mins   B. 11mins   C. 21mins   D. 9mins   E. 20mins

Ans: A

11. If SAVOURY is coded as OVUARSY then how will RADIATE be coded?

(A) AIDARET
(B) IDARA TE
(C) ARIADTE
(D) IDAATRE
(E) None of these
Ans : (D)

12. If MAPLE is coded as VOKZN then how will CAMEL be coded?

(A) OVNZF
(B) OUNZX
(C) OVNZX
(D) XZNVO
(E) None of these
Ans : (C)

13. If CRY is coded as MRYC then how will GET be coded?

(A) MTEG
(B) MGET
(C) MEGT
(D) METG
(E) None of these
Ans : (D)

14. If BURNER is coded as CASOIS then how will ALIMENT be coded?

(A) BKJLFMU
(B) EKOLIMS
(C) EMONIOU
(D) BRJSFTU
(E) EROSITU
Ans : (C)

15. If Sand is coded as Brick, Brick as House, House as Temple, Temple as Palace then where do you worship?

(A) Palace
(B) Temple
(C) Brick
(D) House
(E) None of these
Ans : (A)

16. How many such letter-pairs are there in the word SERVANT having the same no. of letters left between them in
the word as they have in the series?

(A) 2
(B) 3
(C) 4
(D) 5
(E) None of these
Ans : (A)

17. How many such letter-pairs are there in the word MONKEY having same no. of letters left between them as they
have in the series?

(A) 3
(B) 4
(C) 1
(D) 5
(E) None of these
Ans : (C)

18. How many such letter-pairs are there in the word SMUGGLER having same no. of letters left between them as
they have in the series?

(A) 2
(B) 3
(C) 4
(D) 1
(E) None of these
Ans : (A)

19. How many such letter-pairs are there in the word BONAFIDE having same no. of letters left between them as
they have in the series?

(A) 2
(B) 3
(C) 4
(D) 1
(E) None of these
Ans : (E)

20. How many such letter-pairs are there in the word FRONTIER having same no. of letters left between them as they have in the series?

(A) 2
(B) 4
(C) 1
(D) 3
(E) None of these
Ans : (A)

Directions 21-25 : In each question below are given two statements followed by two conclusions numbered I and II.  You have to take the given two statements to be true even if they seem to be at variance from commonly known facts. Read the conclusions and then decide which of the given conclusions logically follows from the two given statements, disregarding commonly known facts.

Give answer (A) if only conclusion I follows; (B) if only conclusion II follows; (C) if either I or II follows (D) if neither I or II follows and (E) if both I and II.

21.Statements : Some soldiers are famous

Some soldiers are intelligent

Conclusions : I. Some soldiers are either famous or intelligent

II. Some soldiers are neither famous nor intelligent

Ans: D

22.Statements : All boys are honest

Sachin is honest

Conclusions :   I. Sachin is a boy

II. All honest persons are boys

Ans: D

23.Statements : Some nurses are nuns

Madhu is a nun

Conclusions : I. Some nuns are nurses

II. Some nurses are not nuns

Ans: D

24.Statements : All windows are doors

No door is wall

Conclusions : I. No window is wall

II. No wall is door

Ans: A

25.Statements : All poles are guns

Some boats are not poles

Conclusions : I. All guns are boats

II. Some boats are not guns

Ans: D

26. How many such pairs of letters are there in the word GUARDIAN each of which has as many letters between
them in the word as in the English alphabet ?


(A) None
(B) One
(C) Two
(D) Three
(E) More than three

Ans: D


27. In a certain code language ‘pik da pa’ means ‘where are you’; ‘da na ja’ means ‘you may come’ and ‘na ka sa’ means ‘he may go’, which of the following means ‘come’ in that code language ?


(A) da
(B) ja
(C) na
(D) Cannot be determined
(E) None of these

Ans: B

28. What should come next in the following number series ?   9 8 9 8 7 9 8 7 6 9 8 7 6 5 9 8 7 6 5 4 9 8 7 6 5

(A) 3
(B) 4
(C) 2
(D) 1
(E) None of these

Ans: B

29. Meeta correctly remembers that her father’s birthday is after 8th July but before 12th July. Her brother correctly
remembers that their father’s birthday is after 10th July but before 15th July. On which day of July was definitely
their father’s birthday ?

(A) 10th
(B) 11th
(C) 10th or 11th
(D) Cannot be determined
(E) None of these

Ans: B

30. Four of the following five are alike in a certain way and so form a group. Which is the one that does not belong to that group ?

(A) B D F
(B) V X Z
(C) F I K
(D) M O Q
(E) L N P

Ans: C

3.  English      (30 quest)

Directions for Questions 1 to 5: The passage given below is followed by a set of five questions. Choose the most appropriate answer to each question.

A remarkable aspect of art of the present century is the range of concepts and ideologies which it embodies. It is almost tempting to see a pattern emerging within the art field – or alternatively imposed upon it a posteriori – similar to that which exists under the umbrella of science where the general term covers a whole range of separate, though interconnecting, activities. Any parallelism is however – in this instance at least – misleading. A scientific discipline develops systematically once its bare tenets have been established, named and categorized as conventions. Many of the concepts of modern art, by contrast, have resulted from the almost accidental meetings of groups of talented individuals at certain times and certain places. The ideas generated by these chance meetings had two – fold consequences. Firstly, a corpus of work would be produced which, in great part, remains as a concrete record of the events. Secondly, the ideas would themselves be disseminated through many different channels of communication – seeds that often bore fruit in contexts far removed from their generation. Not all movements were exclusively concerned with innovation. Surrealism, for instance, claimed to embody a kind of insight which can be present in the art of any period. This claim has been generally accepted so that a sixteenth century painting by Spranger or a mysterious photograph by Atget can legitimately be discussed in surrealist terms. Briefly, then, the concepts of modern art are of many different (often fundamentally different) kinds and resulted from the exposures of painters, sculptors and thinkers to the more complex phenomena of the twentieth century, including our ever increasing knowledge of the thought and products of earlier centuries. Different groups of artists would collaborate in trying to make sense of rapidly changing world of visual and spiritual experience. We should hardly be surprised if no one group succeeded completely, but achievements, through relative, have been considerable. Landmarks have been established – concrete statements of position which give a pattern to a situation which could easily have degenerated into total chaos. Beyond this, new language tools have been created for those who follow – semantic systems which can provide a springboard for further explorations.

The codifying of art is often criticized. Certainly one can understand that artists are wary of being pigeon- holed since they are apt to think of themselves as individuals – sometimes with good reason. The notion of self-expression, however, no longer carries quite the weight it once did; objectivity has its defenders. There is good reason to accept the ideas codified by artists and critics, over the past sixty years or so, as having attained the status of independent existence – an independence which is not without its own value. This time factor is important here. As an art movement slips into temporal perspective, it ceases to be a living organism – becoming, rather, a fossil. This is not to say it becomes useless or uninteresting. Just as a scientist can reconstruct the life of a prehistoric environment from the messages codified into the structure of a fossil, so can an artist decipher whole webs of intellectual and creative possibility from the recorded structure of a ‘dead’ art movement. The artist can match the creative patterns crystallized into this structure against the potentials and possibilities of his own time. AS T.S Eliot observed, no one starts anything from scratch; however consciously you may try to live in the present, you are still involved with a nexus of behaviour patterns bequeathed from the past. The original and creative person is not someone who ignores these patterns, but someone who is able to translate and develop them so that they confirm more exactly to his – and our – present needs.

1. Many of the concepts of modern art have been the product of

(1) ideas generated from planned deliberations between artists, painters and thinkers.
(2) the dissemination of ideas through the state and its organizations.
(3) accidental interactions among people blessed with creative muse.
(4) patronage by the rich and powerful that supported art
(5) systematic investigation, codification and conventions.

Ans. 3

2. In the passage, the word ‘fossil’ can be interpreted as

(1) an art movement that has ceased to remain interesting or useful.
(2) an analogy from the physical world to indicate a historic art movement.
(3) an analogy from the physical world to indicate the barrenness of artistic creations in the past.
(4) an embedded codification of pre-historic life.
(5) an analogy from the physical world to indicate the passing of an era associated with an art movement.
Ans. 5

3.  In the passage, which of the following similarities between science and art may lead to erroneous conclusions?

(1) Both, in general, include a gamut of distinct but interconnecting activities.
(2) Both have movements not necessarily concerned with innovation.
(3) Both depend on collaborations between talented individuals.
(4) Both involve abstract thought and dissemination of ideas.
(5) Both reflect complex priorities of the modern world.

Ans. 1

4. The range of concepts and ideologies embodied in the art of the twentieth century is explained by

(1) the existence of movements such as surrealism.
(2) landmarks which give a pattern to the art history of the twentieth century.
(3) new language tools which can be used for further explorations into new areas.
(4) the fast changing world of perceptual and transcendental understandings.
(5) the quick exchange of ideas and concepts enabled by efficient technology.

Ans. 4
5.  The passage uses an observation by T.S. Eliot to imply that
(1) creative processes are not ‘original’ because they always borrow from the past.
(2) we always carry forward the legacy of the past.
(3) past behaviours and thought processes recreate themselves in the present and get labeled as ‘original’or’creative’.
(4) ‘originality’ can only thrive in a ‘green house’ insulated from the past biases.
(5) ‘innovations’ and ‘original thinking’ interpret and develop on past thoughts to suit contemporary needs.

Ans. 5

Directions 6:10 Which of the phrases (A), (B), (C) and (D) given below each sentence should replace the phrases printed in bold in the following sentences to make the sentence grammatically correct. If the sentence is correct as it is and no correction is required, mark (E) as the answer.

6. Her face buries itself on his rough shirt and he could feel the fragrance of her hair and the warmth of her as she sobbed against his breast—

(A) sinking itself in his rough shirt
(B) buried itself in his rough shirt
(C) dipped itself in his rough shirt
(D) sank itself in his rough shirt
(E) No correction required

Ans: B

7. ‘Allah’, he said, rising his face towards the star-spangled black sky, “punish me as much as you like-Mahesh died with thirst on his lips.”

(A) raised his face towards the star-spangled black sky
(B) had raised his face towards the star-spangled black sky
(C) rose his face towards the star spangled black sky
(D) raising his face towards the star-spangled black sky
(E) No correction required

Ans: D
8. All of us carried plenty of food and sweets with us and we served the little fortunate human beings with our own hands—
(A) The lesser fortunate human beings
(B) The less fortunate human beings
(C) The least fortunate human beings
(D) The unfortunate human beings
(E) No correction required

Ans: B
9. Once again, the Indian tradition of ‘ahimsa’ comes out as infinitely most relevant, than much of what we learn in modern education.
(A) The most relevant, than much of what we learn
(B) More relevance what we learn
(C) More relevant than much of what we learn
(D) No relevance in what we learn
(E) No correction required

Ans: C

10. When it was decided to send the rescue team in the colliery, the experts showed their reluctance.
(A) into the colliery
(B) inside the colliery
(C) under the colliery
(D) underneath the colliery
(E) No correction required

Ans: A

Directions(11-15): In each of the following questions, there is a certain relationship between two
given words
on one side of : : and one word is given on another side of : :while another  word is to be found from the given alternatives, having the same relation with this word as   the  words  of the given pair bear. Choose the correct alternative.

11. Appraiser : Building : : Critic : ?

(A) Book     (B) Masterpiece     (C) Judge     (D) Gold

Ans: (A)

12. Tile : Mosaic : : Knot : ?

(A) Embroidery     (B) Abacus     (C) Macrame     (D) Easle

Ans: (C)

13. Bread : Yeast : : Curd : ?

(A) Fungi     (B) Bacteria     (C) Germs     (D) Virus

Ans: (B)

14. Command : Order : : Confusion : ?

(A) Discipline     (B) Clarity     (C) Choas     (D) Problem

Ans: (C)

15. Ruby : Red : : Sapphire : ?

(A) Blue     (B) White     (C) Green     (D) Silver

Ans: (A)

Directions 16 to 20: Pick out from the words, given below each sentence, the  word which would  complete the sentence correctly and meaningfully

16.Usually the ascent of a mountain face is much easier than the……………….

A) fall    B) decent    C) descent    D) descend

Ans: C

17. More than twenty years have now passed………………..I had my first flight.

A) when   B) since    C) while    D) as

Ans: B

18. The river overflowed its………………. and flooded the area

A) Edges    B) Fronts    C) Limits    D) Banks

Ans: D

19. Once you suspect a person of double dealing, you ought to keep him at arm’s.

A) distance    B) length    C) aim    D) width

Ans: B

20. While strolling on Janpath, I chanced to meet…………..European.

A) one    B) the    C) an    D) a

Ans: D

Directions for Questions 21 to25 :Each of the following sentences has been divided into four parts.  There is an error in one of the parts. Point out the part which has an error


21. A) he has broken his pen, /

B) and his paper is not yet complete, /

C) but you can help him /

D) if you give him your for an hour.

Ans: D

22. A) This book is quite different /

B) than the one I gave you, /

C) because it is an old edition /

D) and does not cover the whole course.

Ans: B

23. A) He could come /

B) if you invite him /

C) well in time /

D) in writing.

Ans: B

24. A) Had, the doctor reached an hour earlier /

B) and gave him proper medicine, /

C) his life would have been saved /

D) without any doubt.

Ans: B

25. A) He ought have tried his best /

B) from the very beginning /

C) because the goal he set before him /

D) was not an ordinary one.

Ans: D

Directions 26-30 : In each of the following questions, out of the given alternatives, choose the one which is nearest in meaning to the given word.

26. ERROR

A) Blunder    B) Nisadventure    C) Ambiguity    D) Misgiving

Ans: A

27. ACRID

A) Dirty    B) Pungent    C) Unripe    D) Bitter

Ans: D

28. REQUITE

A) Servile    B) Trashy    C) Ferocious    D) Juicy

Ans: B

29. BADGER

A) Attempt    B) Convince    C) Pester    D) Persuade

Ans: C

30. CAUTIOUSLY

A)Genuinely    B) Carefully    C) Secretly    D) Somewhat.

Ans: b

 


Be the first one to comment on this Placement Paper





Sponsored Ads

Interview Questions

HR Interview Questions
Testing Interview Questions
SAP Interview Questions
Business Intelligence Interview Questions
Call Center Interview Questions

Databases

Clipper Interview Questions
DBA Interview Questions
Firebird Interview Questions
Hierarchical Interview Questions
Informix Interview Questions
Microsoft Access Interview Questions
MS SqlServer Interview Questions
MYSQL Interview Questions
Network Interview Questions
Object Relational Interview Questions
PL/SQL Interview Questions
PostgreSQL Interview Questions
Progress Interview Questions
Relational Interview Questions
SQL Interview Questions
SQL Server Interview Questions
Stored Procedures Interview Questions
Sybase Interview Questions
Teradata Interview Questions

Microsof Technologies

.Net Database Interview Questions
.Net Deployement Interview Questions
ADO.NET Interview Questions
ADO.NET 2.0 Interview Questions
Architecture Interview Questions
ASP Interview Questions
ASP.NET Interview Questions
ASP.NET 2.0 Interview Questions
C# Interview Questions
Csharp Interview Questions
DataGrid Interview Questions
DotNet Interview Questions
Microsoft Basics Interview Questions
Microsoft.NET Interview Questions
Microsoft.NET 2.0 Interview Questions
Share Point Interview Questions
Silverlight Interview Questions
VB.NET Interview Questions
VC++ Interview Questions
Visual Basic Interview Questions

Java / J2EE

Applet Interview Questions
Core Java Interview Questions
Eclipse Interview Questions
EJB Interview Questions
Hibernate Interview Questions
J2ME Interview Questions
J2SE Interview Questions
Java Interview Questions
Java Beans Interview Questions
Java Patterns Interview Questions
Java Security Interview Questions
Java Swing Interview Questions
JBOSS Interview Questions
JDBC Interview Questions
JMS Interview Questions
JSF Interview Questions
JSP Interview Questions
RMI Interview Questions
Servlet Interview Questions
Socket Programming Interview Questions
Springs Interview Questions
Struts Interview Questions
Web Sphere Interview Questions

Programming Languages

C Interview Questions
C++ Interview Questions
CGI Interview Questions
Delphi Interview Questions
Fortran Interview Questions
ILU Interview Questions
LISP Interview Questions
Pascal Interview Questions
Perl Interview Questions
PHP Interview Questions
Ruby Interview Questions
Signature Interview Questions
UML Interview Questions
VBA Interview Questions
Windows Interview Questions
Mainframe Interview Questions

FREE JOBS NEWSLETTER
3,11,757 [96,218 + 2,15,539] MEMBERS!


Contact Us | Feedback | Link to Us
Copyright © 2001-2009 VYOMS.com. All Rights Reserved. Home | About Us | Jobs | Contact Us | Privacy Policy | Terms & Conditions.
Disclaimer: VYOMS.com has taken all reasonable steps to ensure that information on this site is authentic. Applicants are advised to research bonafides of advertisers independently. VYOMS.com shall not have any responsibility in this regard.
Placement Papers | Get Your Free Website | IAS Preparation | C++ Interview Questions | C Interview Questions | Report a Bug | Romantic Shayari | CAT 2014